Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pentagramma medál, fehér arany ékszer

Ár:
119.319 Ft

Ha egy védelmező medált keresel, akkor ez az arany Pentagramma medál tökéletes választás.

- Fehér arany medálok - Pentagramma medál, fehér arany ékszer
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Súly: 3,5 g
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám: h1776_361
Szállítási díj: Ingyenes

Méretválasztás

Figyelem!
Az árak eltérőek lehetnek egy terméken belül mérettől és színtől függően.
Színe ::
Menny.:db

Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás és Paraméterek

Jelképek sokasága vesz körül minket nap mint nap. Van, aki csak azért használja, vagy viseli (akár ékszerként is) őket, mert tetszik a formája, van aki azért, mert ismeri jelentésüket. Ősidők jelképe a Pentagramma, egy szabályos 5 ágú csillag egy körben. Használták a babiloniak, a sumérok és az egyiptomiak is. A zsidók számára Mózes öt könyvét reprezentálta. A Pentakulum minden egyes hegye egy - egy őselemet szimbolizál. Az ókorban a csillag öt ága még öt különböző bolygót jelentett, mint a Jupiter, Mars, Merkur, Szaturnusz, Vénusz. Babilóniában feltételezhetően az öt irányt jelentette : elöl, hátul, jobbra, balra, fent. A Középkorban az öt őselemet : a földet, a tüzet, a levegőt és a vizet, a legfelső csúcs pedig a szellem helye.

A Pentagramma nem keresztény jelkép, hanem pozitív asztrális energiákat vonzó szimbólum a rituális illetve ceremoniális világban. Felfelé fordítva a jó boszorkányok, míg lefelé fordítva a sátánisták gyakorta használt mágikus eszköze. Egy álló pentagram jelképezi a szellem uralkodását az anyag felett, és az ember felemelkedését a mennybe. A Pentagrammát használják még a védelmen kívül áldásra, meditációra, különféle szertatásokra, kötésre oldásra valamint bajelhárításra. A Pentagramma ereje kiterjeszthető a születésre a halálra, a beavatásra, a beteljesedésre, és a szerelemre is. De erejével elérhető a bennünk rejlő tudás, bölcsesség szeretet és fény.

Ha egy olyan ajándékot keresel, amely csodás hatalommal bír és védelmet biztosít viselőjének, akkor bátran ajánlom ezt az arany pentagramma medált : születésnapi ajándéknak, névnapi ajándéknak, vagy akár a szeretet ünnepére, karácsonyi ajándéknak is.

(forrás: https://docplayer.hu/1171252-Egyiptom-horvath-zolival-2-resz-elrejtett-spiritualis-erok.html)

A fehér arany medál átmérője : 20 mm

A fehér arany medál teljes hossza akasztóval : 28 mm

Fémjelzés : az arany ékszerek minden esetben 585 ezrelék finomságúak, illetve 14 karátosak. A 1 gramm feletti arany ékszerek minden esetben a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (BFKH) által fémjelzettek.

Tisztelt vásárlók : Az 50000.- azaz ötvenezer forintnál magasabb értékű rendeléseket előreutalás megérkezése után tudjuk készíteni és postázni 5-8 napon belül

A kézzel készült ékszereknél nem mindig tudjuk tartani az 5 napos szállítási határidőt, a kézzel készült egyedi ékszerek szállítási határideje legfeljebb 10-15 munkanap. Sürgős alkalom estén kérlek weblap üzenetben értesíts és mindent megteszünk a gyors készítés érdekében.

Ingyenes kiszállítás: 50000.- feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés