Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Heim - Blog

Heim - Blog

A Heim Ékszer blogjában mindig olyan ajándéköteteket mutatunk meg, amelyekkel valóban személyes ékszert választhatsz annak, akit szeretnél meglepni egy szép gyűrűvel, nyaklánccal, medállal, karlánccal vagy más ékszerrel. Érdemes annak is követnie a blogot, aki csak szereti a szépet és keresi mindig azt az ékszert, amiben megtalálja önmagát. Ragyogó ötleteket mutatunk arra, hogy a hétköznapjaid is csillogóbbak legyenek.

2020. 06. 09. 18:34:17
Válassz egy szimbólumot és megmutatjuk, mit árul el rólad! A szimbólumok mindig is fontos szerepet töltöttek be az emberek életében, legyen szó kultúráról, vallásról vagy az egyszerű hétköznapokról. Ezek a jelképek körülvesznek minket és előfordul, hogy különös kötődést érzünk egy bizonyos jelkép iránt, sokszor anélkül, hogy ismernénk a mögöttes jelentését.
Legújabb cikkünkben bemutatunk négy népszerű szimbólumot és azt is eláruljuk, milyen üzenetet közvetítenek.
 

 

2020. 04. 09. 17:13:04
Milyen ékszert válassz Anyák napjára? Nincs nő, aki ne örülne egy szép ékszernek, így Anyák napjára is jó választás. De mégis milyen ékszert ajándékozzunk az anyukánknak, nagymamánknak? Ebben a bejegyzésben segítünk eligazodni az ékszer kínálatunkban és adunk néhány tippet, hogy megkönnyítsük a döntést!

 

2020. 04. 02. 16:18:19
A tökéletes ballagási ajándékot keresed? Közeleg az érettségik, ballagások, diplomaosztók időszaka, ami minden család életében egy jelentős esemény. Épp ezért érthető, hogy ilyenkor mindenki a tökéletes ajándékot keresi. Segítünk, hogy igazán emlékezetessé tedd a pillanatot. Íme a mi ballagási ajándék ötleteink:
2020. 04. 01. 23:11:37
Miért olyan népszerűek a név nyakláncok? Néhány éve, mikor a nők nagy része Szex és New York lázban égett, mindenki saját névvel ellátott “Carrie” nyakláncra vágyott. De honnan indult ez az őrület, mi áll a név nyakláncok népszerűségének hátterében és miért az egyik legkeresettebb modell még ma is? Ismerd meg a történetét!

Keresés