Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Koponya medál, ezüst ékszer

Ár:
20.790 Ft

Ezüst koponyás medálunkat rockereknek, kalóz rajongóknak, vagy azoknak a Hölgyeknek és Uraknak ajánljuk, akik ismerik az ősi korok kultúráját felidéző, megmagyarázhatatlan erővel rendelkező szimbólumokat.

- Férfi ezüst medálok - Koponya medál, ezüst ékszer
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Súly: 10,1 gramm
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám: h408
Szállítási díj: 1.190 Ft

Méretválasztás

Figyelem!
Az árak eltérőek lehetnek egy terméken belül mérettől és színtől függően.

Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás és Paraméterek

Halloween közeledtével ajánljuk azoknak, akik egy igazán ehhez az ünnephez illő ékszert választanának. Kiváló választás mindenkinek aki jelentéssel is bíró ékszert szeretne választani.

A koponya szimbólum jelentése: a halál, az idő, a mulandóság, az örökkévalóság és a feltámadás szimbóluma. "A természeti népeknél tisztelet övezi az áldozati állat koponyáját, mivel hitük szerint az állat szelleme a koponyában marad. A vadászó népeknél az elejtett állatok trófeái fontos rituális szerepet töltenek be. A koponya s vele együtt a vad ereje a vadászat után trófeaként a vadász birtokába kerül, erősebbé téve őt. A keresztény ikonográfiában a kereszt tövében ábrázolt koponya a keresztbe tett lábszárcsontokkal együtt a Golgotára (’koponyák hegye’) utal, s a bűnbeesés és a megváltás összefüggését hangsúlyozza. A legenda szerint ezek Ádám csontjai és koponyája, amelyek a kereszt által elnyerhető örök életre utalnak. A keresztény művészetben és kultúrában a koponya az örökkévalóság jelképe. A középkori vallásos festményeken Ádám koponyája a kereszt tövében jelenik meg és a feltámadást szimbolizálja. Az ókorban a koponya, amelynek szemgödréből egy kígyó kúszik elő, a tudás és halhatatlanság szimbóluma volt."

Az ezüst medál díszítése : élethű domború koponya

Az ezüst medál teljes magassága ( akasztóval) : 33 mm

Az ezüst medál magassága akasztó nélkül ( csak a akoponya ) : 25 mm

Az ezüst medál szélessége : 14 mm

Fémjelzés : az ezüst ékszerek minden esetben 925 ezrelék finomságúak. A 2 gramm feletti ezüst ékszerek minden esetben a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (BFKH) által fémjelzettek.

Tisztelt vásárlók! Az 50000.- azaz ötvenezer forintnál magasabb értékű rendeléseket előreutalás megérkezés után tudjuk készíteni és postázni 1-5 napon belül.

Ingyenes kiszállítás: 50000.- feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes

Forrás : regi.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tkt/szimbolumtar/

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés