Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Milyen ékszert válassz Anyák napjára?

Milyen ékszert válassz Anyák napjára? Nincs nő, aki ne örülne egy szép ékszernek, így Anyák napjára is jó választás. De mégis milyen ékszert ajándékozzunk az anyukánknak, nagymamánknak? Ebben a bejegyzésben segítünk eligazodni az ékszer kínálatunkban és adunk néhány tippet, hogy megkönnyítsük a döntést!

 

Üzenj szimbólumokkal

A szimbólumok története egészen az ókori Egyiptomig nyúlik vissza, ahol a kommunikáció meghatározó elemei voltak, és a mai napig fontos szerepet töltenek be az emberek életében. 
Tökéletes választás lehet Anyák napjára is annak, aki szereti a misztikus dolgokat, hiszen minden szimbólumnak saját jelentése van. Így nem csak egy ékszert ajándékozol, hanem mindazt amit az adott jelkép képvisel. Ez lehet a szeretet, az érzelmi kötelék szimbóluma, egy erőt adó jelkép, vagy egy olyan szimbólum ami illik az anyukád személyiségéhez.

Válogass a szimbólum ékszer kínálatunkból ITT!

Így mindig vele lehetsz…

Egy anyának a legdrágább kincsei mindig a gyermekei, ezért örülni fog mindennek, ami velük kapcsolatos. Egy kinyitható, fényképes medál például tökéletes megoldás, hogy legyenek bármennyire is távol, anya mindig közel érezze magához a gyerekeket vagy épp az unokákat.
A fényképes verzió helyett választhatsz akár egy gravírozható medált vagy más ékszert a gyerekek, unokák nevével.

Válogass a neves ékszereink közül ITT!

Örök elegancia

Van, ami soha nem megy ki a divatból. Ilyen a kis fekete ruha és gyakorlatilag bármi, ami gyöngyből készül. Egy letisztult gyöngy fülbevaló vagy medál viselője elegáns hölgynek érezheti magát, és hát melyik nő ne szeretne így érezni?
A gyöngy a tisztaság, nőiesség és elegancia szimbólumaként az Anyák napját is emlékezetessé teszi.

Válogass a gyöngy ékszereink közül IDE kattintva!

 

Oszd meg ezt a cikket másokkal is, hogy megtalálják a tökéletes Anyák napi ajándékot!

 

Keresés