Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Arany végtelen jel nyaklánc, arany ékszer.

Ár:
82.501 Ft

Tökéletes ajándék ez a végtelen jel betétes arany nyaklánc, ha az örök barátságot, az örök hűséget vagy az örök szerelmet szeretnéd elmondani szavak nélkül, akár egyetlen ékszer segítségével. 

- Sárga arany nyakláncok - Arany végtelen jel nyaklánc, arany ékszer.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Súly: 2,2 g
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám: h1725
Szállítási díj: Ingyenes

Méretválasztás

Figyelem!
Az árak eltérőek lehetnek egy terméken belül mérettől és színtől függően.
Menny.:db

Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás és Paraméterek

A végtelen jel az örök barátság, az örök szerelem, az örök hűség, a végtelen lehetőség jelképe is.

Ez az arany nyaklánc helyetted beszél, kifejezheted vele az érzelmeidet szavak nélkül is : örökké szeretni foglak, örökké emlékezek rád...

Jelképek sokasága vesz minket körül nap mint nap. Mint ahogy a világegyetemben minden, a szimbólumok is erőt, rezgést képviselnek. Energiájukat képesek hatni ránk, és üzeneteiket akkor is befogadjuk, ha nem ismerjük a jelentésüket. Azonban megismerve őket, teremtőerejüket tudatosan is kiaknázhatjuk. Akik megismerik , azok szívesen viselik az egyes szimbólumokat akár ékszerként, (mint például a végtelen gyűrű, nyaklánc ) akár tetoválásként. Sokszor tudomást sem veszünk a szimbólumokról, pedig ma is hemzsegnek körülöttünk - otthonunkat díszítő különböző motívumoktól a céglogókon, a nemzeti, vallási vagy politikai jelképeken át egészen a számokig, betűkig és a nyelvünkig, átszövik a mindennapjainkat. A szimbólumalkotás egyidős az emberiséggel. Az ember azért hozott létre szimbólumokat, hogy kifejezze velük azt, amit tudatosan megtapasztalt, de másképpen nem tudott, vagy nem akart kifejezni, olyan állapot, lehetőség, vagy helyzet kifejezésére amelyre nincs jó szó, legfeljebb kép.

Gyönyörű ékszer nagyon jó áron, ezért ideális lehet : ballagási ajándéknak, születésnapi ajándéknak, névnapi ajándéknak, anyák napi ajándéknak, vagy akár a szeretet ünnepére : karácsonyi ajándéknak is.

Az arany nyakláncban a végtelen jel hossza : 20 mm

Az arany nyakláncban a végtelen jel magassága : 8 mm

 Az arany nyaklánc szélessége: 1 mm

Az arany nyaklánc típusa : gyöngy anker

A nyaklánc hossza állítható 42 és 45 cm között

Az arany nyakláncban a végtelen jel egy darab szikrázóan csillogó apró fehér cirkónia kövekkel díszített pici pillangóval díszített

Fémjelzés : az arany ékszerek minden esetben 858 ezrelék finomságúak, illetve 14 karátosak.  A 2 gramm feletti ezüst ékszerek minden esetben a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal ( BFKH ) által fémjelzettek.

Tisztelt vásárlók : Az 50000.- azaz ötvenezer forintnál magasabb értékű rendeléseket előreutalás megérkezése után tudjuk készíteni és postázni 1-5 napon belül.

Forrás : Dr. Csiszár Róbert: A kereszt, mint gyógyító jel (Természetgyógyász Magazin), Majoros János Károly: Az emberi energiarendszer harmonizálása 2. rész 
A jelképekről, szimbólumokról (Természetgyógyász Magazin), wikipédia

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink

Keresés