Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Arany AUM gyűrű, arany ékszer

Ár:
220.886 Ft

Arany Aum gyűrűt vásárlóink, mind a hölgyek, mind az urak azért választják mert szeretnének egy védelmező ékszert magukon viselni vagy azért mert bár jelentését nem ismerik mutatós ékszerre vágynak.

A készítés ideje kb.: 7-14 nap

- Sárga arany gyűrűk - Arany AUM gyűrű, arany ékszer
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Súly: 5,89 g
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám: h1398_96_365
Szállítási díj: Ingyenes

Méretválasztás

Figyelem!
Az árak eltérőek lehetnek egy terméken belül mérettől és színtől függően.
Méret: 48 m - 70 m:
Színe ::
Menny.:db

Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás és Paraméterek

Az AUM jel egy egyetemes szimbólum. Hasonlóan a kereszt szimbólumhoz, viselőjének védelmet ad a negatív hatások ellen, segíti a lélek harmóniájának megtartását, védelmező mágikus szimbólum.  Sokszor tudomást sem veszünk a szimbólumokról, pedig ma is hemzsegnek körülöttünk - otthonunkat díszítő különböző motívumoktól a céglogókon, a nemzeti, vallási vagy politikai jelképeken át egészen a számokig, betűkig és a nyelvünkig, átszövik a mindennapjainkat. A szimbólumalkotás egyidős az emberiséggel.

Az ember azért hozott létre szimbólumokat, hogy kifejezze velük azt, amit tudatosan megtapasztalt, de másképpen nem tudott, vagy nem akart kifejezni, olyan állapot, lehetőség, vagy helyzet kifejezésére amelyre nincs jó szó, legfeljebb kép. Tökéletes ajándék ez az arany AUM jelet ábrázoló gyűrű, ha egy hatalmas erejű védő gyűrűt szeretnél adni szeretteidnek. Az Aum jel a hindu szimbólum, a hinduizmus emblémája. Az AUM egy szótag, aminek különleges jelentősége és teremtő ereje van. Az AUM rezgése páratlan. Gyönyörű ékszer nagyon jó áron, ezért ideális lehet : ballagási ajándéknak, születésnapi ajándéknak, névnapi ajándéknak, anyák napi ajándéknak, vagy akár a szeretet ünnepére : karácsonyi ajándéknak is.

Az arany AUM gyűrű díszítése: maga az AUM jel

Az arany AUM gyűrű felső szélessége : 14 mm

Az arany AUM gyűrű alsó szélessége : 3 mm

Az arany AUM gyűrű mérete: 48-70 m

Az arany AUM gyűrű válaszható színe : sárga arany, fehér arany, rose arany,

A feltüntetett ár 57 méretű 4,49 grammos gyűrűre vonatkozik, amennyiben a leadott rendelést, (a méretek miatt) olcsóbban, vagy drágábban tudjuk elkészíteni azonnal jelezzük a vevő által megadott e-mail címen.

Fémjelzés : Az arany ékszerek minden esetben 585 ezrelék finomságúak, 14 karátosak Az 1 gramm feletti arany ékszerek minden esetben a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (BFKH) által fémjelzettek.

Tisztelt vásárlók! Az 50000.- azaz ötvenezer forintnál magasabb értékű rendeléseket előreutalás megérkezés után tudjuk készíteni és postázni 5-14 napon belül.

Ingyenes kiszállítás: 50000.- feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés